Lammers maakt 'onder luid applaus' rentree op trainingsveld bij PSV Angeliño: ''Ben de supporters van PSV enorm dankbaar'' Koeman waarschuwt spelers richting EK: ''Het wordt een strijd'' VIDEO | Gakpo wint met Jong Oranje in extremis van Engeland Ook tegen Estland geen basisplek voor Dumfries in Oranje

Van den Berg tekent bij Liverpool: ''Natuurlijk is het jammer''

( 1 reacties)
Van den Berg tekent bij Liverpool: ''Natuurlijk is het jammer''

PSV hoeft definitief niet meer te rekenen op de komst van Sepp van den Berg. De zeventienjarige verdediger maakt de overstap naar Liverpool, dat meldt PEC Zwolle op de officiële website.

PSV wilde zich graag versterken met het talent, maar na tussenkomst van Liverpool en Bayern München waren de Eindhovenaren kansloos. Liverpool betaalt naar verluidt bijna twee miljoen euro voor Van den Berg, die slechts 22 duels voor PEC Zwolle speelde.

"Sepp is een groot talent en natuurlijk is het jammer dat hij PEC Zwolle verlaat", reageert voorzitter Adriaan Visser. "De club is echter trots dat een speler uit onze eigen voetbalacademie deze prachtige stap gaat zetten. De afgelopen jaren heeft de club veel geld in de eigen jeugd gestoken en zoals nu valt te concluderen is dat het meer dan waard geweest."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 27 Jun 2019 om 14:34
    Wat missen we Marcel Brands!!
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›