Ruiter trots: ''Wil me laten zien bij een topclub in Nederland''

( 0 reacties)
Ruiter trots: ''Wil me laten zien bij een topclub in Nederland''

PSV heeft zich versterkt met doelman Robbin Ruiter. De goalie komt transfervrij over van Sunderland en kwam in beeld door blessures bij Lars Unnerstall en Yanick van Osch.

"Ik vind het geweldig dat ik nu de kans krijg om me te laten zien bij een topclub in Nederland. Bij een club als PSV is er een dynamiek die je bij veel andere clubs niet treft. Daar kijk ik erg naar uit. Het is een mooie uitdaging", begint Ruiter op de website van PSV.

Ruiter wil bij PSV de concurrentiestrijd aangaan. "De beste speelt. Het lijkt me logisch dat Zoet een streepje voor heeft. Hij heeft hier de afgelopen jaren wel wat neergezet en doet het fantastisch, maar iedereen weet ook dat Jeroen de ambitie heeft om een stap te maken", aldus de sluitpost.

Technisch manager John de Jong is blij met de komst van Ruiter. "Lars Unnerstall en Yanick van Osch zijn aan het revalideren, Hidde Jurjus vertrekt vandaag nog en in Luuk Koopmans is dermate veel interesse dat een vertrek in de lijn der verwachting ligt. Daarom wilden we graag een ervaren doelman aan de groep toevoegen. Robbin is een prima keeper, topfit en direct inzetbaar. We zijn blij dat hij voor PSV heeft gekozen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›