Doan in oefenpot onderuit met Olympische selectie Japan PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland

''Na vele jaren in Brabant staat De Jong open voor nieuw avontuur''

( 4 reacties)
''Na vele jaren in Brabant staat De Jong open voor nieuw avontuur''

PSV moet mogelijk op zoek naar een compleet nieuwe voorhoede, want naast Hirving Lozano en Steven Bergwijn hoopt ook Luuk de Jong op een buitenlands avontuur. Dat meldt Voetbal International woensdagmorgen.

"In een andere categorie dan Bergwijn en Lozano valt Luuk de Jong. Steunpilaar van het elftal en met zijn ervaring belangrijk in de groep. Na vele jaren in Brabant staat hij open voor een nieuw avontuur, maar de transfersom die PSV voor hem kan incasseren, staat waarschijnlijk niet in verhouding tot zijn waarde voor de ploeg", valt te lezen in het weekblad.

Met Donyell Malen, Sam Lammers en Cody Gakpo heeft PSV echter genoeg talent in huis om een vertrek van De Jong op te vangen. "Geruststellende gedachte is dat PSV bij een vertrek van zijn basisspelers in de voorhoede al diverse potentiële vervangers heeft klaarstaan", aldus VI.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 26 Jun 2019 om 15:45
  • Quote van 26 Jun 2019 om 11:44
   Gefeliciteerd ‘The Woodmidget’. Goed nieuws voor je haha :-) Benieuwd of het klopt!
  Ik wacht voor de zekerheid nog even af hahaha
 • 26 Jun 2019 om 15:27
  • Quote van 26 Jun 2019 om 14:41
   Wie gaat in de spits? Messi
  Lammers lijkt me, waarom terug halen anders. En Malen kan ook. We hebben er vorig jaar ook een gekocht voor 10 miljoen, maar die lenen de heren gewoon uit...
 • 26 Jun 2019 om 14:41
  Wie gaat in de spits? Messi
 • 26 Jun 2019 om 11:44
  Gefeliciteerd ‘The Woodmidget’. Goed nieuws voor je haha :-) Benieuwd of het klopt!
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›