Lammers maakt 'onder luid applaus' rentree op trainingsveld bij PSV Angeliño: ''Ben de supporters van PSV enorm dankbaar'' Koeman waarschuwt spelers richting EK: ''Het wordt een strijd'' VIDEO | Gakpo wint met Jong Oranje in extremis van Engeland Ook tegen Estland geen basisplek voor Dumfries in Oranje

'Angeliño tekent volgende week 'gewoon' bij Manchester City'

( 0 reacties)
'Angeliño tekent volgende week 'gewoon' bij Manchester City'

Angeliño vertrekt 'gewoon' naar Manchester City. De linksback van PSV tekent volgende week in Engeland en sluit daarna aan bij de selectie, zo meldt het Eindhovens Dagblad.

"Dat stellen bronnen in zijn omgeving in reactie op berichtgeving vanuit Engeland dat Pep Guardiola zou overwegen om hem nog niet aan de A-selectie van de Britten toe te voegen", schrijft clubwatcher Rik Elfrink namens het regionale medium.

"Manchester City maakt gebruik van een terugkooprecht en betaalt ongeveer 12 miljoen euro aan PSV. Daarmee maken de Eindhovenaren een fraaie winst, nadat ze Angelino voor een relatief laag bedrag konden oppikken", vervolgt hij.

Wel heeft het gevolgen voor de winst voor PSV. "Omdat de marktwaarde van Angelino een stuk hoger ligt dan het genoemde bedrag. Dat risico calculeerde de club vorig jaar in, waarbij is meegewogen dat PSV nu ook een seizoen ‘plezier’ van hem heeft gehad. Angelino had bij PSV nog een contract tot midden 2023", aldus Elfrink.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›