PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland VIDEO | Gakpo belangrijk bij ruime zege Jong Oranje op Gibraltar

BREAKING | PSV haalt Afellay na 8,5 jaar terug naar Eindhoven

( 2 reacties)
BREAKING | PSV haalt Afellay na 8,5 jaar terug naar Eindhoven

PSV heeft Ibrahim Afellay gecontracteerd. De 33-jarige middenvelder keert na 8,5 jaar terug in Eindhoven, waar hij een eenjarig contract tekende.

Afellay werkte bij PSV al enige tijd aan zijn herstel na lang blessureleed. De routinier speelde daardoor anderhalf jaar geen wedstrijden. Hij trainde afgelopen seizoen mee bij PSV onder 19, dat getraind wordt door Ruud van Nistelrooy.

Afellay maakte begin 2011 de overstap van PSV naar FC Barcelona. De 53-jarige international speelde daarna op huurbasis bij Schalke 04 en Olympiakos. In 2015 maakte hij definitief de overstap naar Stoke City, waar zijn contract in januari werd ontbonden.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 18 Jun 2019 om 09:52
    Deze zag je wel een beetje aankomen. Ben benieuwd. Contract van een jaar met een optie op nog een jaar. Kost PSV in het ergste geval een jaar salaris. Ik denk dat het een prima gok is. Bovendien hebben ze hem 3 maanden zien trainen, dus ik denk dat ze best in kunnen schatten wat zijn niveau op dit moment is.
  • 18 Jun 2019 om 09:14
    Uhmmm ok?
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›