Lammers maakt 'onder luid applaus' rentree op trainingsveld bij PSV Angeliño: ''Ben de supporters van PSV enorm dankbaar'' Koeman waarschuwt spelers richting EK: ''Het wordt een strijd'' VIDEO | Gakpo wint met Jong Oranje in extremis van Engeland Ook tegen Estland geen basisplek voor Dumfries in Oranje

'Terugkoopclausule Angelino véél lager dan aanvankelijk gedacht'

( 2 reacties)
'Terugkoopclausule Angelino véél lager dan aanvankelijk gedacht'

Vanmiddag kwam het nieuws naar buiten dat Angelino via een terugkoopclausule van Manchester City al na een jaar zou vertrekken uit Eindhoven. In eerste instantie werd die clausule op 12 miljoen geschat, maar dat lijkt lager uit te vallen.

Het Britse Telegraph meldt namelijk dat Manchester City een terugkoopclausule van 5,35 miljoen pond heeft, wat op zo'n 6 miljoen euro uitkomt. Nederlandse bronnen schatten de clausule echter op 12 miljoen, wat een erg fors verschil is.

Volgens de krant ziet Guardiola de linksback van PSV als een ideale en vooral goedkope opvulling voor zijn ploeg. Benjamin Mendy was afgelopen seizoen vaak geblesseerd en Oleksandr Zinchenko en Fabian Delph  zijn van origine geen linksback. Andere media melden weer dat Manchester City Angelino terug wil kopen en met een forse winst door wil verkopen aan PSG. In de komende dagen zal bekend worden of en voor hoeveel Angelino zal vertrekken uit Eindhoven. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 18 Jun 2019 om 09:48
  • Quote van 17 Jun 2019 om 22:14
   Terugkoopclausule van €6M?! Dat lijkt me zeer onwaarschijnlijk als ze hem voor €5,5M hebben gekocht...
  Op andere sites wordt het bedrag van 6 miljoen al weer ontkracht. Zou wel daadwerkelijk om 12 miljoen gaan.
 • 17 Jun 2019 om 22:14
  Terugkoopclausule van €6M?! Dat lijkt me zeer onwaarschijnlijk als ze hem voor €5,5M hebben gekocht...
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›