Lammers maakt 'onder luid applaus' rentree op trainingsveld bij PSV Angeliño: ''Ben de supporters van PSV enorm dankbaar'' Koeman waarschuwt spelers richting EK: ''Het wordt een strijd'' VIDEO | Gakpo wint met Jong Oranje in extremis van Engeland Ook tegen Estland geen basisplek voor Dumfries in Oranje

'PSV doet zaken met Vitesse en verhuurt talentvolle verdediger'

( 3 reacties)
'PSV doet zaken met Vitesse en verhuurt talentvolle verdediger'

Armando Obispo gaat een jaar op huurbasis vertrekken bij PSV. De centrale verdediger wordt voor een seizoen verhuurd aan Vitesse, weet het Eindhovens Dagblad.

Bij het eerste elftal van PSV heeft Obispo weinig zicht op speeltijd en mocht hierdoor op huurbasis vertrekken. De 20-jarige verdediger moet nog medisch gekeurd worden, waarna de transfer bevestigd zal worden.

Obispo mocht afgelopen seizoen niet veel spelen bij Jong PSV, omdat hij nodig was als reserve bij de A-selectie van PSV. Hierdoor is verhuur een beste optie gebleken.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 17 Jun 2019 om 18:09
    De algemeen indruk was dat John de Jong het goed deed in zijn start bij PSV. Maar het bedje was nog gespreid door Marcel Brands. Die kreeg het altijd weer redelijk voor elkaar. Nu moet hij echt zelf aan de bak, ben zeer benieuwd naar de selectie komend seizoen. Heb er een hard hoofd in nu!
  • 17 Jun 2019 om 18:01
    Het valt me op dat er in R’dam niemand wordt gekocht???? Ze zijn daar alleen maar bezig met de nieuwe stadion
  • 17 Jun 2019 om 17:37
    Handige zet om je verdedigers nu uit te huren terwijl het lijkt alsof heel de defensie verkocht word.
zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›