'Romero aast op vertrek': ''Overeenstemming met PSV zien te bereiken''

2
'Romero aast op vertrek': ''Overeenstemming met PSV zien te bereiken''

Maxi Romero wil terug naar Argentinië. De spits van PSV geeft de voorkeur aan een verhuur aan zijn vorige club Vélez Sarsfield. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

"De 20-jarige Argentijn denkt na een reeks blessures dat hij in zijn thuisland de meeste kans maakt om weer progressie te boeken. Vélez wil hem graag komend seizoen huren en moet daarover met PSV overeenstemming zien te bereiken", schrijft clubwatcher Rik Elfrink.

In verhuur binnen de landsgrenzen is geen optie. "En het loopt ook niet bepaald storm qua belangstelling van andere clubs. In Argentinië lijkt zijn perspectief op speeltijd op het hoogste niveau nog het meest gegarandeerd en dus probeert PSV mee te denken bij een deal", vervolgt hij.

"De onderhandelingen tussen de Argentijnse nummer zes en PSV zijn niet zo eenvoudig, omdat PSV nog iets aan de hoge investering in Romero terug wil verdienen. De club legde eind 2017 meer dan tien miljoen euro op tafel voor de koop", aldus Elfrink.

2 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Jun 2019 om 19:31
    Bijzonder vreemd inderdaad, temeer daar de Jong mogelijk weggaat en PSV blijkbaar ook wel oren heeft naar een verkoop van Lammers. Waarom koop je überhaupt een spits voor 10 miljoen, laat je hem 1,5 jaar revalideren en vervolgens wil je hem verhuren. Beetje kansloos dit.
  • 11 Jun 2019 om 18:20
    Zal mij verbazen als hij ooit nog terugkeert bij ons .Hij zei eerder in een interview in VI , Romero wil alsnog slagen bij PSV: Volgend seizoen ben ik op mijn best.... Hoe moet men dit rijmen ? Wat is er gebeurd dat hij zijn mening herzien heeft ?
zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›