PSV haastig op zoek naar verdedigers: ''Aantal lijntjes staat open''

( 1 reacties)
PSV haastig op zoek naar verdedigers: ''Aantal lijntjes staat open''

Voor PSV is het belangrijk dat de selectie voor volgend seizoen op tijd in orde is. Na het vertrek van Daniel Schwaab en Aziz Behich is PSV op zoek naar nieuwe verdedigers.

Behich kende een ongelukkig jaar in Eindhoven en tekende gisteren bij het Turkse Basaksehir, mogelijk tegenstander in de voorronde van de Champions League. Schwaab vertrok na een aantal prachtige jaren bij PSV omdat hij dichter bij zijn familie wilde wonen. Door het vertrek van deze twee verdedigers is PSV haastig op zoek naar nieuwe verdedigers.

PSV-watcher Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad geeft aan dat PSV 'een aantal lijntjes open heeft staan, maar dat het nog even kan duren voordat een deal rond is. PSV kijk momenteel in het buitenland naar een vervanger'. Voor een vervanger van Schwaab is PSV op zoek naar een rechter centrale verdediger en voor een vervanger van Behich is PSV op zoek naar een verdediger die zowel links centraal als linksback kan spelen. De krant schetste de volgende situatie in de achterhoede bij PSV:

Aan boord: Dumfries (2023), Viergever (2022), Angelino (2023), Sainsbury (2021), Teze (2021), Daverveld (2020)

Nu al weg: Schwaab (transfervrij), Paal (was verhuurd, gaat naar PEC Zwolle), Behich (verkocht aan Basaksehir)

Waarschijnlijk nog weg: 
Luckassen (2022) - verkoop/verhuur, Obispo (2021) - verhuur

 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 25 May 2019 om 12:00
    Joh, laat Obispo gewoon lekker spelen. Gooi maar voor de leeuwen. Kan nooit slechter zijn dan Schwaab en Viergever of Sainsbury
zondag 22 september 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›