De Jong maakt duidelijk statement: ''Hier staat de club PSV voor''

( 0 reacties)
De Jong maakt duidelijk statement: ''Hier staat de club PSV voor''

Steven Bergwijn werd even in verband gebracht met een pikante overstap naar Ajax, maar technisch manager John de Jong heeft meteen gezegd dat de club geen spelers wil verkopen aan de concurrent.

Dat is volgens De Jong een duidelijk statement geweest, want de geruchten zijn meteen de kop ingedrukt. "Ik heb er weinig meer over gehoord. Praatprogramma's en zo kijk ik niet. Ik heb wat mensen om me heen gevraagd: wat vonden jullie ervan? Die zeggen: we snappen je statement. Ik heb duidelijk willen zijn: hier staat de club PSV voor. Bewust, ook op weg naar de transferzomer'', vertelt hij in een interview met het Algemeen Dagblad

PSV en Ajax gaan dus geen speler aan elkaar verkopen, maar soms zitten ze ook achter dezelfde spelers aan op de transfermarkt. "Dat je in dezelfde vijver vist, is altijd al geweest. Want die is niet zo heel groot. Maar bij transfers spelen zoveel factoren mee. Het is echt niet makkelijk, het gaat vaak om timing en om slimmigheid. Natuurlijk begrijp ik dat een zak geld in algemene zin meer helpt dan dat je moet puzzelen binnen een budget'', besluit hij reëel.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 september 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›