PSV bevestigt uitgaande transfer: ''Dat is mij goed bevallen''

( 0 reacties)
PSV bevestigt uitgaande transfer: ''Dat is mij goed bevallen''

Kenneth Paal maakt definitief de overstap van PSV naar PEC Zwolle, dat bevestigt de club uit Eindhoven op de officiële website. De multifunctionele speler werd het afgelopen seizoen al door PSV verhuurd aan PEC Zwolle. Naar verluidt ontvangt PSV ongeveer 350.000 euro.

Paal heeft de hoofdstad van Overijssel een contract voor drie seizoenen getekend. Hij doorliep de jeugdopleiding van PSV en maakte in 2014 zijn debuut voor Jong PSV. In totaal speelde Paal 88 duels voor de beloften. Daarnaast kwam de linksback tot zes wedstrijden in de hoofdmacht van PSV.

"Het afgelopen seizoen heb ik veel geleerd bij PEC Zwolle", vertelt Paal op de officiële website van PEC Zwolle. "Deze club heeft mij de kans gegeven om meer ervaring op te doen in de Eredivisie. Dat is mij goed bevallen."

"Vanaf dag één ben ik goed opgevangen door de club, mijn teamgenoten maar ook zeker door de supporters", vervolgt Paal, die nog een eenjarig contract bij PSV had. "Ik ben dan ook blij dat mijn periode in Zwolle nu niet stopt, maar met drie seizoenen wordt verlengd. Ik zal de komende jaren dan ook mijn uiterste best blijven doen voor PEC Zwolle."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 22 september 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›