''De kans dat Bergwijn naar Ajax vertrekt is denk ik ook vrij groot''

( 2 reacties)
''De kans dat Bergwijn naar Ajax vertrekt is denk ik ook vrij groot''

Steven Bergwijn speelt woensdagavond zijn laatste wedstrijd voor PSV. De vleugelaanvaller wordt in verband gebracht met Ajax en zou zelfs openstaan voor een transfer naar Amsterdam.

"Ik denk wel dat hij zeker bij PSV vertrekt. De kans dat hij naar Ajax vertrekt is denk ik ook vrij groot, niet honderd procent", aldus Valentijn Driessen bij Telegraaf TV. "Ik denk dat er nu al bijna geen weg meer terug is voor Bergwijn bij PSV."

"Als je zo nadrukkelijk in beeld bent en daar voor openstaat, dan is er bij PSV natuurlijk geen plaats meer voor je. De omgeving accepteert niet meer dat hij volgend jaar in een PSV-shirt verschijnt. Hij heeft zelf aangegeven dat hij wil, anders sta je niet open voor een gesprek met Ajax."

Het is nog niet bekend of Bergwijn morgen tegen Heracles Almelo aan de aftrap verschijnt. "Daar zou je wel over moeten nadenken, of het verstandig is bij de laatste wedstrijd van het seizoen. Moet je hem en de club blootstellen aan de fans die daar misschien beginnen te fluiten en alerlei dingen te roepen?"

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 15 May 2019 om 13:00
    De kans dat Lucas Moura niet scoort is ook heel groot hè Valentijn. Houd je mond toch, niemand neemt jou meer serieus.
  • 14 May 2019 om 20:41
    Hahaha, die Telegraaf. Alleen Telegraaf bronnen weten te vertellen dat hij naar Ajax gaat. Wat een objectieve krant. Ze gaan weer net als in de oorlog met de grote bedreigers mee, wat een ongelofelijk foute krant is dat. Kan daar geen tank naar binnen zoals bij de Panorama?
zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›