Bergwijn zocht al contact: ''Het is duidelijk dat hij naar Ajax wil''

( 2 reacties)
Bergwijn zocht al contact: ''Het is duidelijk dat hij naar Ajax wil''

Steven Bergwijn staat open voor een transfer van PSV naar Ajax. Volgens Mike Verweij van De Telegraaf zou de buitenspeler de overstap als een ideale keuze zien in zijn loopbaan.

"Het is duidelijk dat hij naar Ajax wil. In Amsterdam is het plan om twee jaar te voetballen, waarna Bergwijn een stap naar de absolute top wil zetten. Hij is van mening dat vanuit Ajax deze stap makkelijk gezet kan worden dan bij PSV, dat is zorgelijk voor de Eindhovenaren", aldus Verweij bij de podcast van De Telegraaf.

Bergwijn moet naar verluidt minimaal 34 miljoen euro kosten. "Blijkbaar is Bergwijn dat bedrag waard", reageert Verweij. "Ajax heeft ook interesse in de Argentijn Pavón, die is goedkoper maar dat is wel weer een speler waar het publiek zich minder snel in kan vinden."

"Ajax moet zorgen dat het geen vreemdelingenlegioen wordt, dat kan tegen zich gaan keren", vervolgt Verweij. "Bergwijn heeft zondag ook via de app contact gehad met een aantal spelers van Ajax, dat geeft ook aan wat voor band hij heeft met Ajax en de spelers die er nu spelen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 May 2019 om 15:58
    Telegraaf artikel. PSV verkoopt hem niet aan Ajax. Zaak wordt opgestookt door Telegraaf
  • 14 May 2019 om 14:48
    Tering overloper
zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›