'Gewilde Lozano in de zomer topprioriteit voor Italiaanse topclub'

( 1 reacties)
'Gewilde Lozano in de zomer topprioriteit voor Italiaanse topclub'

Een transfer deze winter van PSV-aanvaller Hirving Lozano is onbespreekbaar voor de Eindhovenaren. Wel kan er gekeken worden naar een eventuele overgang van de sterspeler aan het einde van het seizoen. Zo zouden ze in Napoli zelfs een prioriteit hebben gemaakt van de komst van de Mexicaan in juni.

Dat meldt de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio op zijn site. De Italiaanse club zou in Lozano een topspeler zien en hem graag willen overnemen van PSV. Daarvoor zullen ze wel diep in de buidel moeten tasten, want PSV heeft eerder aangegeven alleen bij 'krankzinnige' biedingen naar een transfer te kijken.  

Volgens Di Marzio wordt er op korte termijn door Napoli een gesprek gepland met Lozano's zakenwaarnemer Mino Raiola. De club zou volgens hem zo'n veertig miljoen euro over hebben voor de Mexicaanse international. Napoli is niet alleen bezig met de komst van Lozano, maar heeft volgens de journalist meerdere spelers op het lijstje staan. Verdediger Cristiano Biraghi van Fiorentina en Manuel Lazzari van SPAL staan ook op het verlanglijstje. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 11 Jan 2019 om 18:04
    75 miljoen voor de Ligt en de Jong is normaal blijkbaar maar 40 miljoen voor Lozano ‘krankzinnig’.
zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›