Geen clubs concreet voor Lozano: ''Hij richt zich op de titelstrijd met Ajax''

( 0 reacties)
Geen clubs concreet voor Lozano: ''Hij richt zich op de titelstrijd met Ajax''

De strijd om PSV-aanvaller Hirving Lozano lijkt, ondanks dat PSV alleen mee wil werken bij krankzinnige bedragen, toch losgebarsten. Waar eerder gemeld werd dat het Italiaanse Napoli interesse heeft in het Mexicaanse talent, lijkt nu ook Chelsea zich te melden.

Dat meldt het Italiaanse medium Calciomercato. Naar verluidt zou er een prijskaartje aan de PSV'er hangen van zo'n 35 miljoen euro. PSV wil in principe niet meewerken aan een winters vertrek van de 23-jarige voetballer, maar heeft aangegeven bij 'krankzinnige bedragen' te kijken naar de opties. 

Napoli zou interesse in hem hebben als versterking in de zomer van 2019. Chelsea zou meer voor hem willen betalen dan de vraagprijs en zou hem dan ook deze winterstop nog naar Engeland willen halen. De club is bereid 40 miljoen voor hem te betalen. PSV nam Lozano anderhalf jaar geleden voor zo'n acht miljoen euro over van het Mexicaanse Pachuca. Hij groeide in Eindhoven uit tot een superster en maakte tijdens het WK afgelopen zomer veel indruk. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›