'Open sollicitatie' El Khayati: ''Als PSV komt, dan wil ik daar naartoe''

( 0 reacties)
'Open sollicitatie' El Khayati: ''Als PSV komt, dan wil ik daar naartoe''

ADO-uitblinker Nasser El Khayati is een van de talenten van de Eredivisie op dit moment. Het zou zo maar kunnen dat de middenvelder, die bij veel clubs in de belangstelling staat, de Haagse club aan het einde van het seizoen verlaat. 

El Khayati is een Rotterdammer met een PSV-hart. Dat zei hij in Bij Andy in de Auto van Andy van der Meyde. De speler heeft al een verleden in Eindhoven. "Natuurlijk, ik ben Rotterdammer, maar ik vond PSV altijd al een mooie club. Feyenoord ook natuurlijk. Ajax? Nee, sorry, haha. Met Ajax had ik nooit echt een gevoel. Ze voetballen goed hoor, passen de bal altijd, technische spelers... Wat voetbal betreft geniet ik van alles en iedereen trouwens", zegt hij tegen Van der Meyde.

Als jonge speler van RKSV Leonidas stond hij al in de belangstelling van veel clubs. "Er waren ook gesprekken met Sparta en Willem II, maar de keuze was voor mij snel gemaakt. Als PSV komt, dan wil ik daar naartoe." Hij ging aan de slag in Eindhoven, maar vertrok een jaar later weer. Via onder meer FC Den Bosch, NAC Breda, Kozakken Boys en Queens Park Rangers kwam hij in 2017 bij ADO Den Haag terecht.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›