''FC Barcelona wordt 'm dus niet meer voor Lozano, eerder Sevilla''

( 0 reacties)
''FC Barcelona wordt 'm dus niet meer voor Lozano, eerder Sevilla''

PSV speelt dinsdagavond zijn laatste wedstrijd in Europa dit seizoen. De Eindhovenaren willen waardig afscheid nemen en dus winnen van Internazionale. Met maar één punt staan ze onderaan in de poule met respectievelijke FC Barcelona, Tottenham Hotspur en Inter.

Volgens NOS-verslaggever Joep Scheuder is het, ondanks de uitschakeling, voor de jonge groep een 'onbetaalbare' ervaring. "PSV was als een uitmuntende scholier, die een tijdje mag meelopen op de universiteit. Leuk meegedaan, veel geleerd, maar uiteindelijk toch iets te hoog gegrepen", zegt hij bij NOS. Icardi, Kane, Suárez, Messi. Dat is het verschil. PSV heeft als team goed gespeeld. Jongens als Angeliño, Dumfries, Schwaab en Viergever hebben veel ervaring opgedaan. Maar Messi of Icardi, dat is een gewoon een maatje te groot voor meneer Viergever", gaat Schreuder verder.

Hij vindt dat Van Bommel als trainer "naar vermogen" heeft gepresteerd in Europa. "Knap, maar niet goed genoeg", zegt hij. "Wel heel sterk vind ik de mentale weerbaarheid die hij in de ploeg heeft gebracht. Na de 4-0 in Camp Nou wint PSV gewoon met 3-0 van Ajax. Dat is indrukwekkend." 

Als er één speler bij PSV is die zich in de Champions League zeker heeft bewezen, is dat volgens de verslaggever aanvoerder Luuk de Jong. "Die spits die niet goed genoeg was voor het buitenland, die heeft laten zien dat hij zich gewoon staande kan houden op dit niveau. Toch een soort rehabilitatie." Juist de speler waar het meest van verwacht werd, Hirving Lozano, viel tegen. "Het spel van Lozano was te weinig om de absolute top te overtuigen. FC Barcelona, dat wordt 'm dus niet meer. Eerder Sevilla", aldus Schreuder. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›