'Tottenham Hotspur ziet ruildeal met PSV wel zitten'

( 1 reacties)
'Tottenham Hotspur ziet ruildeal met PSV wel zitten'

Binnenkort gaat de transfermarkt weer open, en dus zijn ook de speculaties weer losgebarsten. Bij PSV is vooral Hirving Lozano een gewilde speler. De kans dat hij in de winterstop vertrekt is klein, maar veel clubs hebben interesse in het Mexicaanse talent.

De interesse is door beide clubs niet bevestigd, maar volgens de Engelse roddelpers heeft ook Tottenham Hotspur zijn pijlen gericht op de Eindhovense sterspeler. PSV zou voor hem zo'n vijftig tot zestig miljoen euro willen ontvangen en dat zou de club graag voor hem over hebben. De kans dat er een club komt die veel meer voor hem zou willen betalen, is echter groot. Dat staat te lezen in het Transferuurtje van Soccernews

'Spurs'-directeur Daniel Levy zou een eventuele deal nóg aantrekkelijker willen maken voor technisch directeur John de Jong, door er een ruildeal van te maken. Volgens de Engelse media zou spits Vincent Janssen direct op het vliegveld worden gezet, zodra PSV akkoord gaat met de deal. De Eindhovenaren hadden al eerder belangstelling in de Nederlander. Hij zou de eventueel vertrekkende Luuk de Jong op moeten volgen, maar de aanvoerder bleef en tekende bij.

Janssen maakte in 2016 na een successeizoen bij AZ de overstap naar Engeland. Daar kwam hij alleen nooit uit de verf. De club wilde hem afgelopen zomer al verkopen, maar toen gooide een blessure bij de international roet in het eten.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 6 Dec 2018 om 20:04
    Vincent Janssen? Ze zijn niet helemaal lekker daar!
zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›