Homepage » Transfers & geruchten » Büttner blikt terug: ''Ben nu echt blij dat ik niet naar PSV ben gegaan''

Büttner blikt terug: ''Ben nu echt blij dat ik niet naar PSV ben gegaan''

( 3 reacties)
Büttner blikt terug: ''Ben nu echt blij dat ik niet naar PSV ben gegaan''

Alexander Büttner had afgelopen jaar naar Eindhoven gekund, zo onthult hij woensdag. De linksback is achteraf blij dat hij de stap niet gemaakt heeft.

"Een halfjaar geleden nog kon ik naar PSV", vertelt de 29-jarige linksback in gesprek met Voetbal International. "Marcel Brands, toen de technisch directeur van PSV, belde. Ik zat daar al in het stadion, alles was eigenlijk rond. Het ging op iets kleins niet door, maar het bevestigt wel dat je goed bezig bent."

"Uiteindelijk is het niet doorgegaan en achteraf ben ik blij dat het zo is gelopen, dat het weer goed is gekomen met Vitesse. Dat was vorig seizoen niet zo en dat weet iedereen intussen ook wel", aldus Büttner.

"Ik hoefde niet per se weg, maar als je een kans krijgt bij PSV te spelen, ga je daar wel over nadenken. Maar ik ben nu echt blij dat ik niet naar PSV ben gegaan", besluit de linkspoot.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

 • 7 Nov 2018 om 13:57
  • Quote van 7 Nov 2018 om 13:33
   Wij zijn net zo blij. Wat moeten we met zo’n pauper
  Ben benieuwd of PSV reageert hierop. Want volgens mij is hij zelf aangeboden toen PSV op zoek was naar een linksachter maar heeft PSV ervoor bedankt. Denk dat Butner zijn neusgaten weer gevuld had, zoals wel vaker, voor deze uitspraken.
 • 7 Nov 2018 om 13:33
  Wij zijn net zo blij. Wat moeten we met zo’n pauper
 • 7 Nov 2018 om 12:46
  Nou ik denk dat wij nog veel blijer zijn...
zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›