Homepage » Transfers & geruchten » VI: PSV moet ook vrezen voor vertrek van De Jong, Zoet en Lozano

VI: PSV moet ook vrezen voor vertrek van De Jong, Zoet en Lozano

( 0 reacties)
VI: PSV moet ook vrezen voor vertrek van De Jong, Zoet en Lozano

Trainer Mark van Bommel moet rekening houden met een vertrek van enkele sterkhouders van PSV, zo meldt Voetbal International. Naast rechtsback Santiago Arias is de kans aannemelijk dat spits Luuk de Jong, doelman Jeroen Zoet en vleugelaanvaller Hirving Lozano vertrekken.

Van Bommel wil De Jong graag behouden, maar de spits kan rekenen op belangstelling van clubs uit zowel Azië als Europa. De 27-jarige De Jong kan zijn contract ook met één seizoen verlengen tot medio 2021, maar een nieuw avontuur ziet hij ook zitten. "Er is wel interesse en er lopen wat dingetjes, maar er is nu niks concreet. Ik sta open voor iets wat bij me past, maar op dit moment zit ik bij PSV en heb ik het naar mijn zin”, aldus de spits onlangs in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

PSV wil verder graag doelman Zoet behouden en de 27-jarige goalie kan zijn contract met één seizoen verlengen. Als hij dat doet, dan ligt hij tot medio 2020 vast in Eindhoven. De kans is echter groter dat Zoet vertrekt als de juiste club zich meldt.

Een transfer van dé uitblinker van vorig seizoen, Lozano, behoort ook tot de mogelijkheden. De 22-jarige Mexicaan blonk uit in de Eredivisie en speelde goed op het WK namens Mexico. Bijna alle Europese topclubs hebben hem in beeld en volgens Voetbal International zou een transfer logisch zijn. “Bij een bedrag van rond de veertig miljoen euro lijkt PSV de smaakmaker van de Eredivisie wel te moeten laten gaan”, schrijft het weekblad.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 februari 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›