'SC Heerenveen eist aandeel in toekomstige transferdeal Lammers'

( 2 reacties)
'SC Heerenveen eist aandeel in toekomstige transferdeal Lammers'

Na de doorbraak in de onderhandelingen over Denzel Dumfries, lijkt nu een tijdelijk vertrek van Sam Lammers naar SC Heerenveen dichterbij te komen. Volgens het Eindhovens Dagblad zijn beide partijen het zo goed als eens over een huurovereenkomst voor een seizoen.

Lammers voerde zelf al een gesprek met SC Heerenveen en lijkt zijn keuze al te hebben gemaakt. Het belangrijkste obstakel blijft voor nu de onderhandelingen tussen de clubs. De Friezen willen in ruil voor de huurdeal een aandeel in de toekomstige transferopbrengst van Lammers.

Heerenveen zou daardoor indirect meeprofiteren als Lammers via het Abe Lenstra Stadion zijn doorbraak in de Eredivisie bewerkstelligt. PSV wil op zijn beurt dat de 21-jarige spits komend seizoen op een zo hoog mogelijk niveau speelt in de Eredivisie.

Om die reden lijken het eveneens geïnteresseerde PEC Zwolle, FC Emmen, VVV-Venlo en Heracles Almelo aan het kortste eind te trekken in de strijd om Lammers.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 13 Jun 2018 om 18:16
    Helemaal van de pot gerukt zijn ze bij PSV als ze dat doen. Opzouten met die Friezen. Het is geen handelshuis in Eindhoven. Handjeklap doen ze maar als ze koeien verkopen.
  • 13 Jun 2018 om 17:19
    Zijn ze nou helemaal gek geworden daar in Friesland? Dat gaat toch niet gebeuren He, PSV?!