'Bakkali op weg naar uitgang bij Valencia: mogelijk gevolgen voor PSV'

( 0 reacties)
'Bakkali op weg naar uitgang bij Valencia: mogelijk gevolgen voor PSV'

Zakaria Bakkali lijkt Valencia te gaan verlaten voor Standard Luik. Volgens het Belgische Niewsblad is de speler persoonlijk al rond, maar moeten de clubs nog wel een overeenstemming zien te bereiken. Dit zou indirect tevens gevolgen kunnen hebben voor zowel PSV als Standard Luik.  

Zo zou de Belgische competitie als nieuwe bestemming gaan gelden voor Bakkali. Het is namelijk de bedoeling dat de 22-jarige vleugelspeler de vervanger wordt van Edmílson. Laatstgenoemde speler van Standard Luik staat naar verluidt weer in de belangstelling van PSV.

Wanneer de transfer van Bakkali rond is zou er zomaar eens een carousel kunnen gaan draaien. Het is bekend dat Valencia interesse heeft in Hirving Lozano. Wanneer Bakkali vertrekt zal Valencia haast gaan maken in de zoektocht naar een nieuwe linksbuiten, in verband met het aanstaande WK. 

Op deze manier zouden Luik, Valencia en PSV, in de komende zomer gaan rouleren van linksbuiten. Naar alle waarschijnlijkheid pakt PSV dan het meeste financiële gewin uit de situatie.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!