Lammers hakt op korte termijn knoop door: ''Maar dat gold ook voor die clubs''

( 0 reacties)
Lammers hakt op korte termijn knoop door: ''Maar dat gold ook voor die clubs''

Sam Lammers heeft een goed gevoel overgehouden aan het gesprek met SC Heerenveen. De talentvolle PSV-spits hakt begin volgende week de knoop over zijn toekomst door. 

Lammers ging om de tafel met SC Heerenveen-trainer Jan Olde Riemerink. "Daar hield Sam een goed gevoel aan over", vertelt zijn oom en zaakwaarnemer John Lammers tegenover de Leeuwarder Courant. "Het gaat in zo’n gesprek niet alleen om wat voor plannen een club met een voetballer op het veld heeft, zoals de speelwijze, maar je wilt dan ook weten wat voor type karakter tegenover je zit."

De Friezen hadden zich verdiept in Lammers en waren goed voorbereid. "Maar dat gold ook voor bijvoorbeeld PEC Zwolle en NAC Breda", vervolgt Lammers. Voor de jeugdinternational is het van belang dat hij veel wedstrijden speelt. "Als dat gebeurt, dan gaat hij doelpunten maken en anderen beter laten voetballen. Hij komt later deze week (donderdag, red.) terug van vakantie. Dan gaan wij de opties nog eens naast elkaar leggen en maakt Sam een beslissing", luidt het besluit.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!