'PSV zou clubrecord moeten breken voor Juventus-aanvaller'

( 0 reacties)
'PSV zou clubrecord moeten breken voor Juventus-aanvaller'

PSV zou interesse hebben in Juventus-aanvaller Moise Kean, maar het zal geen gemakkelijke opgave worden om hem naar Eindhoven te halen. Vorig jaar zomer was PSV ook al in de markt voor het achttienjarige talent van de Italiaanse topclub, maar toen kwam het uiteindelijk niet tot een transfer.

Volgens La Gazzetta dello Sport zal PSV diep in de buidel moeten tasten als het Kean daadwerkelijk wil overnemen. De sportkrant meldt dat het supertalent liefst vijftien tot twintig miljoen euro moet kosten. Kean kwam in het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Hellas Verona en hij scoorde vier keer in negentien competitieduels voor de Serie A-club. Of hij bij Juventus, waarvoor Kean drie Serie A-duels speelde, gaat doorbreken is nog maar de vraag.

Juventus ziet de potentie wel in Kean, maar zou dus wel openstaan voor een definitieve transfer van Kean. Of PSV het genoemde bedrag kan en wil betalen is nog maar zeer de vraag. PSV zou een clubrecord qua transfersom moeten breken wil het Kean definitief naar Eindhoven halen. PSV betaalde nog nooit meer dan veertien miljoen euro (Mateja Kezman) voor een speler.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!