''Dat een aantal PSV-spelers lonkt naar een vertrek, komt niet slecht uit''

( 0 reacties)
''Dat een aantal PSV-spelers lonkt naar een vertrek, komt niet slecht uit''

PSV wacht een drukke zomer. Volgens Valentijn Driessen, chef voetbal bij De Telegraaf, hebben Phillip Cocu en Marcel Brands komende zomer een berg werk te verzetten. 

"Samen met technisch manager Marcel Brands – zolang deze nog niet is vertrokken naar Everton - zal Cocu het invullen van de sportieve toekomst de komende maanden nauwlettend in de gaten houden en sturen." 

"Dat een aantal selectiespelers lonkt naar een lucratieve en/of sportieve transfer komt niet slecht uit. Het geeft PSV wat extra financiële armslag, terwijl zo'n metamorfose verfrissend kan werken en leiden tot een nieuwe hiërarchie." 

De vroege landstitel heeft ook voordelen. "Natuurlijk kost het Cocu tijd om een nieuwe ploeg neer te zetten als basisspelers als Zoet, Arias, De Jong, Van Ginkel, Brenet, Lozano en Bergwijn hun heil elders zoeken. Aan de andere kant heeft hij zichzelf met dit vroege kampioenschap ook tijd verschaft om half augustus klaar te zijn om zelfs na een leegloop de landstitel te verdedigen en de Champions League te halen." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 12 mei 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›