PSV verbaasd: ''Daarop zijn we gewoon nog niet voorbereid''

0
PSV verbaasd: ''Daarop zijn we gewoon nog niet voorbereid''

Bij PSV is men blij verrast met het nieuws dat er binnenkort weer fans aanwezig mogen zijn in het stadion. Commercieel directeur Frans Janssen geeft aan dat er geen enkel overleg is geweest met de club.

''Vooropgesteld, het is hartstikke mooi dat het weer kan. Alleen is er voorafgaand aan dit besluit geen enkel overleg met ons geweest, dus op dit moment is weinig te zeggen hoe we het gaan organiseren. Daarop zijn we gewoon nog niet voorbereid, moet ik in alle eerlijkheid zeggen. Wij werden vanmiddag compleet overvallen door het bericht'', aldus Janssen in het Eindhovens Dagblad. Er zijn nog veel vragen bij de bestuurder.

''We hebben bijvoorbeeld gelezen dat mensen maximaal 24 uur van tevoren getest moeten zijn, maar het is onduidelijk wie daarvoor nou verantwoordelijk is en wie daarop toeziet. Wordt dat de KNVB? Is het PSV zelf? Wie we van onze supporters kunnen uitnodigen, weet ik nog helemaal niet. We hebben 26.000 seizoenkaarthouders, die we allemaal enorm waarderen. Of er bijvoorbeeld bubbels zijn in het stadion weten we ook niet'', besluit Janssen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 24 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›