Eredivisie-directeur: ''Uitspelen met publiek steeds minder realistisch'' Schoonmaak bij PSV zet door: keeperstrainer en drie anderen maken plaats PSV-icoon Van den Heuvel treedt na dit seizoen terug als teammanager ''Trek dinsdag een lijn en bepaal de huidige stand als eindstand'' BREAKING | PSV zegt 8 profcontracten op; PSV en Afellay om tafel

''De gemiddelde PSV-supporter vindt deze acties verschrikkelijk''

0
''De gemiddelde PSV-supporter vindt deze acties verschrikkelijk''

De bestorming van het Philips Stadion in Eindhoven door tientallen PSV-aanhangers zondagavond heeft alle tekenen van een gecoördineerde actie, dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Volgens diverse betrokkenen gaat het om een jonge groep van de harde kern, veelal gekleed in zware hoodies. Harrie Timmermans, voorzitter van de supportersvereniging van PSV, kan de actie niet waarderen. "Iedere PSV-supporter heeft het volste recht om boos en gefrustreerd te zijn. Het gaat slecht met de club. Maar geweld gebruiken is onacceptabel", reageert hij.

Timmermans was ook niet te spreken over het vuurwerk in het stadion tijdens de wedstrijd tegen FC Twente. "De gemiddelde PSV-supporter vindt deze acties verschrikkelijk. Wat moet je doen?", vraagt hij zich af. "Je moet voorkomen dat alle supporters door een wasstraat van wantrouwen het stadion in moeten." In totaal zijn er zondagavond vijf relschoppers aangehouden.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›