'Zet Hiddink of Van Marwijk er neer als tussenpaus bij PSV''

Bij de supporters van PSV is het vertrouwen in hoofdtrainer Mark van Bommel flink geslonken. Roel Janssen, fanatiek PSV-supporter uit Beek en Donk, verwacht dat het niet meer goed komt.

"Ik zeg het niet vaak, maar in dit geval denk ik echt dat het aan de technische staf ligt", zegt Janssen in het Eindhovens Dagblad. "Het komt erop neer dat ze de poppetjes op de verkeerde plek zetten. Als je geen goede linksback hebt, dan ga je ergens een andere linksback zoeken die wél goed is, dan ga je niet met je hele elftal schuiven."

"Ik heb Mark van Bommel heel hoog zitten, hij is echt een van de iconen van PSV, maar dit komt niet meer goed", meent Janssen. "De chemie is uitgewerkt, dat krijgt hij niet meer aan de gang. Nu stoppen is helemaal geen schande, hij is gewoon geen people's manager. Mijn voorstel: zet er nu Guus Hiddink of Bert van Marwijk neer als tussenpaus."

Ook PSV-liefhebber Rik Klein Entink uit Wageningen verwacht niet dat Van Bommel het tij kan keren. "Ik roep nu niet dat Van Bommel nu weg moet. PSV heeft geen ontslagcultuur en je zag bij Cocu dat dat ons toen ook gered heeft. Maar ik vraag me wel af of de technische staf qua samenstelling wel zo goed is."

"De belangrijkste vraag op dit moment is: hoe zit het daadwerkelijk tussen de spelergroep en de technische staf?", vindt Klein Entink. "Als Gerbrands weet dat het op dat vlak wel goed zit, kan hij Van Bommel gerust laten zitten. Maar als Van Bommel het zelf ook niet ziet zitten, kan hij beter de eer aan zichzelf houden. Dan wordt het een zijdeur, in plaats van een achterdeur."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
do
25/04
SC Heerenveen
18:45
PSV
zo
5/05
PSV
12:15
Sparta Rotterdam
zo
12/05
Fortuna Sittard
14:30
PSV
zo
19/05
PSV
14:30
RKC Waalwijk
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 PSV 30 78 81
2 Feyenoord 30 54 72
3 FC Twente 30 26 60
4 AZ 30 24 55
5 Ajax 30 7 48
6 NEC 30 15 47
7 FC Utrecht 30 2 45
Bekijk de hele stand