Van de Kerkhof adviseert PSV: ''Die mag ook een keer op de bank''

0
Van de Kerkhof adviseert PSV: ''Die mag ook een keer op de bank''

PSV verloor donderdag met 4-1 van LASK Linz, waardoor de Eindhovenaren nu vijf wedstrijden op rij niet wisten te winnen. Willy van de Kerkhof kon het niet meer aanzien. "Het was zó slecht, ik heb de tv uitgezet", zegt het clubicoon.

"Hoe wij ook verdedigen, dat kan gewoon niet. Die Oostenrijkse spits kan tussen twee PSV-verdedigers twee keer vrijuit inkoppen. Waar zijn we mee bezig? Het was niet mijn avond", aldus Willy in het radioprogramma Wakker! bij Omroep Brabant.

Willy mist ook de inzet van de PSV'ers. "Kijk naar Feyenoord, daar gaat het ook niet goed. Maar die spelers tonen ten minste inzet. PSV wil te mooi voetballen. We missen gewoon kwaliteit. Je moet eerst de duels winnen, anders win je nooit een wedstrijd."

"We zijn wéér vernederd", vult zijn broer René aan. Hij verwacht dat er koppen gaan rollen. "Ook onze keeper Jeroen Zoet mag van mij een keer op de bank. Hij is echt uit vorm. Ik ben alleen bang dat we op dit moment geen goed alternatief hebben."

Komend weekend reist PSV af naar Tilburg. René verwacht dat het geen makkelijke wedstrijd wordt in het Koning Willem II Stadion. "Willem II is in goede doen, PSV doet het niet goed. Misschien moeten we verdedigend spelen en op een counter loeren. Hopelijk zijn Malen en Bergwijn weer fit."

Willy denkt ook dat PSV het heel erg lastig krijgt tegen de nummer zes van de Eredivisie. "Ik ben blij met een gelijkspel, maar eigenlijk moet je als topploeg daar drie punten in de wacht slepen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›