Van Bommel baalt: ''Het lijkt of de gifbeker helemaal leeg moet'' Nijhuis: ''Ik zei ook tegen Viergever: scoor eerst eens twee keer'' Blessure-update Malen: ''Dat zag er niet goed uit, dat heb je gezien'' ''Al moet ik tegen de hele wereld vechten, ik geef niet op, hoor'' ''Ik zei dat ik mijn arm tegen mijn lichaam had, en dat de VAR het moet zien''

PSV-supporters massaal naar Zwitserland; boycot bij Basel-fans

( 0 reacties)
PSV-supporters massaal naar Zwitserland; boycot bij Basel-fans

FC Basel hoeft dinsdagavond in de uitwedstrijd tegen PSV niet te rekenen op massale support van de Zwitserse aanhang. De eigen supporters boycotten namelijk het duel in het Philips Stadion.

Volgens het Eindhovens Dagblad is de Zwitserse aanhang boos over het feit dat er alleen op naam geregistreerde tickets konden worden gekocht en tekent massaal protest aan door thuis te blijven. De fanatieke supportersgroepen bekijken het heenduel in de voorronde van de Champions League daarom in Zwitserland. Het Philips Stadion is wel nagenoeg uitverkocht.

Bij de return in Basel wordt PSV wel gesteund door veel uitsupporters. Er zijn inmiddels ruim 1.750 kaarten verkocht voor het treffen in Zwitserland. In het uitvak van FC Basel is plaats voor maximaal 1.800 supporters van PSV.

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 21 december 2019
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›