PSV'ers plaatsen zich met Oranje voor EK 2020 Geen PSV'ers in de basis bij Nederland tegen Noord-Ierland Malen lovend: ''Dan krijg je natuurlijk wel tips van de meester'' Monsterzege voor Bruma en Portugal, Thomas onderuit met Nieuw-Zeeland VIDEO | Gakpo belangrijk bij ruime zege Jong Oranje op Gibraltar

PSV-training trekt veel bekijks: ''Er komt meer variatie''

( 0 reacties)
PSV-training trekt veel bekijks: ''Er komt meer variatie''

PSV had woensdag na het trainingskamp de eerste openbare trainingssessie op De Herdgang. Die training trok bekijks van honderden PSV-supporters, onder wie de dertienjarige Koen de Groote.

Hij kwam samen met stiefvader Jelko Sweegers ui het Zeeuws-Vlaamse Breskens. "We hebben een vakantieadres hier in de buurt uitgekozen, zodat we de trainingen kunnen volgen", vertelt Sweegers in gesprek met het Eindhovens Dagblad.

Zijn zoon Koen volgt PSV op de voet. Hij blijkt niet rouwig om het vertrek van Luuk de Jong. "Hij kan maar op één manier spelen. Met Lammers en Malen komt er meer variatie", verwacht de jonge PSV-fan. "Achterin is er misschien nog een centrale verdediger nodig. Daar staat Luckassen, maar... dat weet ik nog niet."

Hans Janssen uit Helmond verwacht in ieder geval aanwinst Bruma in de basis tegen FC Basel. "Na zes weken trainen moeten ze toch wel aan elkaar gewend zijn? ", aldus Janssen, die benieuwd is naar het nieuwe seizoen. "We zullen zien. Mijn maat en ik hebben al 26 jaar een seizoenkaart en zijn supporter door dik en dun. Soms kritisch, maar niet tijdens de wedstrijd. Van een fluitconcert gaan ze echt niet beter voetballen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 24 november 2019
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›