VIDEO | PSV bedankt supporters met schitterende video

( 0 reacties)
VIDEO | PSV bedankt supporters met schitterende video

PSV heeft het seizoen afgesloten op de tweede plaats in de Eredivisie. De club uit Eindhoven bedankt haar fans met een indrukwekkende video, waarin trainer Mark van Bommel de supporters toespreekt.

"Mijn eerste jaar als hoofdtrainer van deze prachtige club", zegt Van Bommel. "Een jaar waarin we vochten, waarin we leerden en waarin we wonnen. Helaas net te weinig om te kunnen vieren. De teleurstelling daarover overheerst."

"Met de jongste selectie van allemaal trokken we Europa in", vervolgt Van Bommel. "We streden, waren vaak dichtbij, maar bleven met lege handen achter. Ook het bekertoernooi eindigde veel te vroeg voor ons. Dat trek ik mezelf nog het meeste aan. De Eredivisie werd voor ons een competitie van uitersten. De start was geweldig, bijna beter dan ooit. Helaas konden we die geen passend vervolg geven."

"Met de bekende sterkhouders, nieuwe gezichten en de vele jonge talenten imponeerden we, maar faalden we later ook. Soms genoten we van ons spel, soms wat minder. We hebben veel gescoord, kregen de minste goals tegen, verloren amper, maar speelden uiteindelijk net teveel gelijk. De stand op de ranglijst vertelt het verhaal. We zijn net tekort geschoten en dat doet pijn", aldus de trainer van PSV.

Van Bommel dankt ook de fans. "In mijn eerste jaar als hoofdtrainer zat het Philips Stadion altijd vol, ons uitvak in de stadions op vreemde bodem ook. Massaal reisden jullie ons achterna. Eendracht maakt macht, zo voelde het echt. Van Eindhoven tot Milaan, van Emmen tot Sittard. Namens de spelers en de staf dank ik jullie voor de steun. Tot volgend seizoen."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 18 augustus 2019
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›