VIDEO | PSV-fan filmt met NOS-camera: ''Hoogtepunt van de avond''

( 0 reacties)
VIDEO | PSV-fan filmt met NOS-camera: ''Hoogtepunt van de avond''

Rick Vaessen uit Putten eiste zaterdagavond een hoofdrol voor zich op bij de thuiswedstrijd van PSV tegen NAC Breda. De 25-jarige PSV-fan, die geboren werd met het syndroom van Down, liep prompt met de camera van de NOS rond.

Volgens broer Bob Vaessen vraagt Rick alles wat in hem opkomt. "Rick zag een cameraman en liep op hem af om te vragen of hij mocht filmen", zegt Bob in De Stentor. "Hij vond het een leuk idee en hij nam echt de tijd om Rick uit te leggen hoe je moest filmen. Rick ging er echter, zodra hij de camera op zijn schouder kreeg, meteen mee vandoor. De cameraman liep met hem mee, totdat de wedstrijd begon."

Na afloop van de wedstrijd was de pret nog niet voorbij voor Rick, want hij praatte met Steven Bergwijn. "Je zag de speler even twijfelen en toen trok hij zijn voetbalshirt uit dat Rick kreeg", lacht Bob, die daarna ook merkte dat de beelden van zijn broer werden opgepikt door de NOS.

"Een filmpje over Rick stond al snel online", weet Bob, die zag dat de beelden verspreid werden door het Jeugdjournaal, Studio Sport en het nieuwe VTBL. "Mensen blijven het delen. 'Het hoogtepunt van de avond', werd hij genoemd. Het gaf een mooi beeld van Rick zoals hij is. Hij durft alles, maar is zich niet bewust dat hij iets bijzonders vroeg."

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Cameraman in opleiding” heeft de avond van zijn leven???????? #psvnac #cameraman #droombaan #voetbal #nossport

Een bericht gedeeld door NOS Sport (@nossport) op

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!