Van Gerwen praat 'af en toe' met Gerbrands: ''Daar kan ik van genieten''

0
Van Gerwen praat 'af en toe' met Gerbrands: ''Daar kan ik van genieten''

Voor dartkampioen Michael van Gerwen bracht zijn bekendheid niet alleen succes maar ook vriendschappen. In de spaarzame vrije tijd die hij heeft trekt de voetbalfan regelmatig op met zijn vrienden uit de sportwereld.

"Het maakt niet uit of mijn vrienden bekend zijn of niet", zegt Van Gerwen in een interview met De Telegraaf. "Ik wil gewoon een leuk leven leiden. Als je bepaalde mensen op je pad tegenkomt met wie je het goed kunt vinden, is dat leuk." De darter trekt regelmatig op met PSV-keeper Jeroen Zoet, Feyenoord-aanvaller Robin van Persie en wielrenner Lars Boom. Ook dj Nicky Romero kan hij rekenen tot zijn vriendenclub. 

Met alle topsporters om hem heen is het logisch dat Van Gerwen wel eens advies inwint bij een van zijn vrienden. "Ik luister altijd goed naar wat mensen zeggen. Wat je kunt gebruiken, gebruik je en de rest laat je lekker gaan", is zijn conclusie. "Zo praat ik af en toe met Toon Gerbrands (algemeen directeur PSV, red.). Bij hem is winnen ook het enige dat telt. Daar kan ik van genieten."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›