Feyenoord identificeert ballengooier: ''Op basis van camerabeelden eruit gevist''

( 2 reacties)
Feyenoord identificeert ballengooier: ''Op basis van camerabeelden eruit gevist''

Feyenoord heeft de persoon die tegen PSV een bal op het veld gooide kunnen identificeren. Dat heeft een woordvoerder van de club vrijdagmiddag laten weten aan RTL Nieuws. De Rotterdammers onderzoeken op het moment welke vervolgstappen ze kunnen nemen tegen de ballengooier. 

Het voorval vond afgelopen zondag plaats. Met een 2-1 stand op het scorebord kreeg Steven Bergwijn de kans op de gelijkmaker, maar werd de PSV-aanvaller verhinderd door een extra bal die vanaf de tribune op het veld werd gegooid. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük legde vervolgens het spel stil. 

Naar aanleiding van het incident heeft Feyenoord de ballengooier aan de hand van camerabeelden op weten te sporen. Wat voor straf de supporter kan verwachten, is vooralsnog onbekend. Allereerst gaat Feyenoord om tafel met de desbetreffende fan en onderzoekt de club daarnaast of de ballengooier al over een strafblad beschikt. 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 7 Dec 2018 om 19:50
    Ongeacht of hij al een strafblad heeft nooit meer het stadion in laten! Als Feyenoord dit niet serieus neemt moet de KNVB ze maar een dikke boete geven! Zo krijg je alleen meer van deze onzin...
  • 7 Dec 2018 om 19:11
    Ze gaan met hem aan tafel? WTF?!?! Een levenslang stadionverbod. Belachelijk dat de KNVB ook nog geen straffen heeft uitgedeeld. Als er vuurwerk wordt afgestoken zijn ze er als de kippen bij om de clubs te straffen maar nu wordt er een wedstrijd beïnvloedt en nu hoor je ze niet. Belachelijk!