''PSV is een club met allure, die klote Ajacieden zijn allemaal gestoord''

( 0 reacties)
''PSV is een club met allure, die klote Ajacieden zijn allemaal gestoord''

Willibrord Frequin is al jarenlang supporter van PSV. De journalist en presentator komt uit Gelderland en woont in Laren, maar blijft strijden voor PSV. Zo was hij in het kampioensjaar 1999/2000 voor een reportage bij PSV.

"Ik was aanwezig bij de kampioenswedstrijd en na afloop wilde ik de spelers feliciteren met het kampioenschap en wat vragen stellen over de wedstrijd", blikt Frequin terug in De PSV Supporter. "Het liep echter anders, ze tilden me op en flikkerden me zo het bubbelbad in. Ik denk dat de spelers dachten dat ik voor Ajax was, omdat ik uit Hilversum kwam."

Frequin is echter een echte PSV'er. "Een grotere belediging is voor mij niet denkbaar, want ik heb juist altijd moeten vechten tegen al die klote Ajacieden in de Randstad met hun hautaine gedrag", aldus de journalist. "Die gasten zijn allemaal gestoord daar. Die denken dat ze de beste van de wereld zijn. Ja, dat is heel even zo geweest, maar nu al lang niet meer, snap je."

"Als je daar in het stadion komt, kijken ze je niet eens aan, het is echt verschrikkelijk, het lijkt wel een strafkamp", vervolgt Frequin. "Nee dan PSV, dat is een club met allure, met stijl. Als je daar binnenkomt zegt iedereen goeiendag en voel je je meteen thuis."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›