Ook vader Zoet uit stadion gezet bij duel PSV: ''Dat vind ik het ergste''

( 0 reacties)
Ook vader Zoet uit stadion gezet bij duel PSV: ''Dat vind ik het ergste''

Tientallen PSV-supporters zijn dinsdagavond Wembley uitgezet bij de Champions League-wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Onder hen ook Paul Zoet, de vader van PSV-doelman Jeroen Zoet. Hij droeg een Champions League-sjaal en was niet herkenbaar als PSV-fan.

"Ons werd verteld dat het voor ons veiliger was om elders te gaan zitten en daarbij is toegezegd dat we naar een andere plek konden", vertelt Zoet senior in het Eindhovens Dagblad. "Onze tickets werden ingenomen en toen we eenmaal buiten stonden, mochten we niet meer naar binnen. Onder valse voorwendselen zijn we dus van onze plekken gehaald en dat vind ik kwalijk."

Zoet twijfelde eerst om zijn verhaal te doen, maar nadat hij onder meer de woorden van misdaadverslaggever John van den Heuvel las, besloot hij naar buiten te treden. "Ik vind het niet normaal dat dit gebeurt en wie weet draagt het bij om dit in de toekomst ook maar enigszins te voorkomen", aldus de vader van de PSV-sluitpost, die het goede optreden van zijn zoon grotendeels miste.

"In minuut 38 zaten we pas op de tribune en daardoor heb ik de goal van PSV en een aantal reddingen gemist", geeft hij aan. "Via PSV heb ik uiteindelijk nog zes kaartjes kunnen krijgen, maar een groot deel van de andere mensen heeft de hele wedstrijd gemist. Dat vind ik het ergste. De beelden van Jeroen ga ik thuis zeker nog terugkijken."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›