Homepage » Sfeer & supporters » Hendrix prijst PSV-fans: ''Tijdens de warming-up zongen ze ons al toe''

Hendrix prijst PSV-fans: ''Tijdens de warming-up zongen ze ons al toe''

( 0 reacties)
Hendrix prijst PSV-fans: ''Tijdens de warming-up zongen ze ons al toe''

PSV verloor dinsdagavond in de Champions League nipt met 2-1 van Tottenham Hotspur. De Engelse topclub bleek in de laatste minuut toch een maatje te groot voor de huidige nummer één van de Eredivisie. Jorrit Hendrix noemde de last-minute nederlaag 'heel zuur'.

"We gooiden ons vaak voor de bal en wonnen daar ook veel duels. We komen vroeg op voorsprong en dat houden we ook heel lang vol. Dan valt die 1-1 maar dan krijg je ook nog een grote kans op 1-2. In de omschakeling lagen er voor ons zeker mogelijkheden. Dat wisten we vooraf en we hebben ook zeker onze momentjes gepakt", zei de zichtbaar aangeslagen middenvelder voor de camera van PSV TV

"We hebben alles gegeven wat in ons zat. Je hoopt dan nog dat je er een puntje uitsleept maar het mocht niet zo zijn, helaas." Hij vindt het lastig om nu al na te denken over de Europa League. "We hebben nog twee mooie wedstrijden (Barcelona thuis en Inter uit, red.) staan. Daar gaan we weer hetzelfde geven als vandaag, in de hoop daar wel resultaat te kunnen halen."

De spelers stapten ondanks het verlies met een klaterend applaus van hun fans van het veld. Een klein pleistertje op de wond, volgens Hendrix. "Tijdens de warming-up waren ze ons al allemaal aan het toezingen en toejuichen. Ik vind het mooi dat het uitpubliek hier in Engeland gewoon achter de goal in de eerste ring zit. Dat geeft toch wel een iets lekkerder gevoel." 

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›