Homepage » Sfeer & supporters » PSV toont begrip voor Tottenham: ''Maar wij zouden dat anders opgelost hebben''

PSV toont begrip voor Tottenham: ''Maar wij zouden dat anders opgelost hebben''

( 0 reacties)
PSV toont begrip voor Tottenham: ''Maar wij zouden dat anders opgelost hebben''

Meerdere supporters van PSV zijn afgelopen dinsdag geweigerd bij de wedstrijd tussen PSV en Tottenham Hotspur. Zij hadden kaarten voor de thuisvakken en werd voor aanvang of na de 0-1 uit het stadion gezet.

Dat zorgde voor veel onbegrip. "Iedere club hanteert zijn eigen regels", reageert woordvoerder Thijs Slegers van PSV in gesprek met De Telegraaf. "Alleen in het uitvak mag je helemaal losgaan, maar in andere vakken moet je je bedaard houden. Ook mag je dan niet laten zien dat je PSV-supporter bent."

Voor de 10-jarige Guus Dansen liep dat al vroegtijdig uit op een drama. Hij werd met zijn vader niet toegelaten. "Wat een onvergetelijke trip met zijn vader had moeten worden, eindigde in een grote deceptie", erkent Slegers. Zij kwamen Wembley niet eens binnen omdat het jongetje een shirt in de kleuren rood-wit aan had."

"Wij zouden dat in Eindhoven anders opgelost hebben", geeft Slegers aan. "Iets empathischer, maar de Engelsen hanteren gewoon een zerotolerancebeleid en niemand die daaraan ontkomt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 31 maart 2019
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›