Gestrande PSV-supporters 'helemaal kapot': ''Dit is echt verschrikkelijk''

( 0 reacties)
Gestrande PSV-supporters 'helemaal kapot': ''Dit is echt verschrikkelijk''

Een aantal PSV-supporters zal vanavond niet bij de Champions League-wedstrijd tegen FC Barcelona aanwezig kunnen zijn. Wegens slecht weer boven de Pyreneeën zijn meerdere vluchten gecanceld, zo ook die van Danny.

"Dit is echt verschrikkelijk, hier ben ik helemaal kapot van", zegt de 22-jarige fan uit Dongen tegenover Omroep Brabant. "Om half elf stonden we bij de gate en toen hoorden we dat de vlucht gecanceld was. Vervolgens zijn we naar de balie van RyanAir gegaan, maar daar kregen we weinig te horen."

Hij besloot via een andere maatschappij een nieuw ticket te boeken. "Die zou om 15.35 uur vliegen en dan zouden we net op tijd zijn, doordat PSV al aangaf dat we de kaarten bij het stadion konden omwisselen en de koffers daar in de buurt zouden kunnen neerzetten", aldus Danny, die nu al meer dan 350 euro kwijt is. "Best prijzig voor een dagje Brussel."

Ook Mark uit Helmond zag zijn tripje in rook opgaan. "In totaal heb ik nu zo'n drieduizend euro aan vliegtickets uitgegeven voor mij en m'n familie", baalt hij. "Het is de vraag of ik mijn geld nog terugkrijg. Ik heb met een bevriende juridisch adviseur gebeld en die zei dat je geen geld terugkrijgt als een vliegmaatschappij de reis annuleert vanwege noodweer."

Hij wacht niet op een eerstvolgende vlucht. "Ik denk dat we niet voor zes uur vliegen. Dus we rijden zo terug naar huis en dan gaan we thuis kijken. We hadden zelfs eretribune kaartjes, 125 euro per stuk. En dan nog eens een totaal van drieduizend euro aan vliegtickets. Dit is een duur voetbalavondje als je uiteindelijk gewoon thuis op de bank kijkt."

Reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 3 augustus 2019
20:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›