Jong PSV in slotfase hard onderuit op bezoek bij Excelsior

Jong PSV heeft vanavond tegen Excelsior een nederlaag geleden. Op bezoek bij Excelsior werd het 3-0 voor de Kralingers.

Na tien minuten kwam Excelsior op voorsprong. Tijs Dallinga, topschutter van de Rotterdammers, scoorde. Vincent Müller redde even later schitterende op een schot van dichtbij van Reuven Niemeijer. Aderlating in de eerste helft was ook het geblesseerd uitvallen van Jeremy Antonisse.

Lange tijd kon Jong PSV hoop houden op een punt in Rotterdam. In de extra tijd besliste Dallinga de wedstrijd namens Excelsior. De spits kwam opnieuw oog-in-oog met Müller en wist de Duitse doelman te verschalken. Ook werd het nog 3-0 voor Excelsior. Couhaib Driouech scoorde op aangeven van Dallinga.