Tadic over woede bij PSV-fans: ''Echt geen problemen mee''

0
Tadic over woede bij PSV-fans: ''Echt geen problemen mee''

Dusan Tadic kreeg het eerder dit seizoen tijdens PSV - Ajax aan de stok met Denzel Dumfries. De aanvoerder van Ajax kan enkele maanden later de woede bij zowel Dumfries als de PSV-fans enigszins begrijpen.

"Voor mij was het niet zo bijzonder, want die dingen gebeuren, en het staat los van mijn respect voor de tegenstander. Die is er altijd, ook voor de fans. Het is fijn om te ervaren dat de Ajax-supporters me steunen en ze blij met mij zijn", begint Tadic bij Voetbal International. "Zij weten ook dat ik alles doe wat ik kan om te winnen. Bij supporters van tegenstanders ligt dat gevoel vast anders, maar zo werkt het nou eenmaal. Ik kan dat ook hebben, het hoort erbij."

Tadic kreeg na de wedstrijd een muntje tegen zijn hoofd gegooid. "Ach, daar heb ik echt geen problemen mee. Voetbal is emotie en het maakt ook emoties los. Het hoort ook bij rivaliteit en op dat vlak ben ik wel iets gewend, hoor, haha."

"In mijn vaderland heb je de derby Rode Ster Belgrado tegen Partizan Belgrado", vervolgt Tadic. "Daar lopen de emoties maximaal op. Ik kon me dus heel goed indenken dat na die late gelijkmaker in Eindhoven niet alle supporters daarbuiten blij met mij waren."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›