De Rooij blijft strijdbaar: ''De druk weer bij FC Twente en Ajax''

0
De Rooij blijft strijdbaar: ''De druk weer bij FC Twente en Ajax''

Voor de derde keer dit seizoen verloor PSV Vrouwen afgelopen weekend van FC Twente Vrouwen. Trainer Rick de Rooij hoopt voor het laatste duel van het seizoen een methode te vinden om te winnen van de Tukkers.

"Het blijft een moeilijke tegenstander voor ons", begint De Rooij in het Eindhovens Dagblad. "De redenen moeten we zien boven te halen, want we krijgen ze thuis nog in de laatste speelronde. Dan moeten we er nog beter klaar voor zijn. We komen weer op voorsprong tegen Twente en stappen uiteindelijk weer niet als winnaar van het veld af. Daar moeten we een plan tegen maken."

Bij twee tegengoals zag PSV Vrouwen er niet sterk uit. "Ik denk dat wij te veel gefocust waren op de spelers waardoor we met drie vooruit liepen en vergaten dat we de bal wel weg moeten koppen. Wij zijn de ploeg met de minste goals tegen uit corners. Noem het karma. Als je ergens goed in bent moet je zorgen dat je daar niet gepakt wordt en dat gebeurt nu wel."

Ondanks het verliest blijft De Rooij strijdbaar. "Na acht tellen knock-out is het opstaan en doorgaan", aldus De Rooij. "We krijgen nu twee keer ADO. Als we die wedstrijden winnen, leggen we de druk weer bij Twente en Ajax neer."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›