Drommel levert deel transfersom in: ''Niet iemand die op geld uit is''

0
Drommel levert deel transfersom in: ''Niet iemand die op geld uit is''

Ruim een maand na diens persoonlijke akkoord met PSV werd de transfer van Joël Drommel vorige week pas officieel gemaakt. De doelman van FC Twente maakt na het seizoen voor 3,5 miljoen euro de transfer naar Eindhoven.

"Ik kreeg er elke week vragen over", vertelt Drommel aan ESPN. "Natuurlijk hoop je dat het zo snel mogelijk wordt afgerond, want het was al heel snel bekend. Dan wil je dat het snel klaar is en je koppie bij FC Twente kan houden. Nu heeft het even geduurd, dat is vervelend. Maar daar leer je ook weer mee omgaan."

Om de transfer door te laten gaan leverde Drommel zijn eigen percentage van de transfersom vallen. "Ik ben niet iemand die op geld uit is. Ik ben iemand die naar ontwikkeling en naar carrière kijkt. En ik denk dat dit de beste vervolgstap voor mij is."

Bij PSV moet Drommel de strijd aangaan met Yvon Mvogo. "Je gaat naar een nieuwe club, dan begin je weer op nul. Je moet je weer bewijzen en laten zien dat je de nummer één wil worden en wil zijn. Dat geldt voor iedere club."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›