FC Emmen baalt na zege PSV: ''Ik dacht dat-ie erin zou vliegen''

1
FC Emmen baalt na zege PSV: ''Ik dacht dat-ie erin zou vliegen''

Jari Vlak was dinsdag dichtbij de 1-0 voor FC Emmen tegen PSV. De middenvelder, die deze transferperiode overkwam van FC Volendam, raakte echter de paal en hierdoor bleef het 0-0. Niet veel later sloeg PSV twee keer toe.

"Ik dacht dat-ie erin zou vliegen. Ik kreeg de bal ter hoogte van de zestien, sleepte 'm langs mijn tegenstander en haalde uit. Helaas kwam ie net tegen de verkeerde kant van de paal", aldus Vlak bij RTV Drenthe.

Het geluk was volgens Vlak aan de kant van PSV. "Misschien wel tekenend voor dit seizoen. Onze bal gaat op de buitenkant van de paal en een voorzet van PSV gaat via de binnenkant van de paal binnen", vervolgt de middenvelder, die zijn basisdebuut maakte. "Het ging wel lekker. In het begin had ik wel wat zenuwen, maar die speelde ik redelijk snel van me af."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 27 Jan 2021 om 17:06
    Wat is dat toch met die spelers en coaches? Je komt er de hele wedstrijd niet aan te pas. Twee schoten op doel waarvan een rollertje in de eerste helft die Mvogo gewoon staand aanneemt (stoppen zou echt te veel eer zijn). Maar wel denken dat PSV met heel veel geluk heeft gewonnen. Compete zelfoverschatting en een weinig reëel beeld over hoe ze zelf in de wedstrijd zaten. Daar verandert weinig aan met een enkel schot op buitenkant paal. (Daarnaast had PSV natuurlijk al lang eerder moeten scoren, maar dat is wat anders.)
Sunday 14 March 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›