Daverveld wil doorbreken bij PSV: ''Maar dan moet ik verder kijken''

0
Daverveld wil doorbreken bij PSV: ''Maar dan moet ik verder kijken''

Tijn Daverveld stond maandenlang aan de kant nadat hij aan het begin van het seizoen geblesseerd raakte aan zijn knie. De verdediger van Jong PSV is inmiddels weer terug en maakte als aanvoerder negentig minuten in de laatste drie wedstrijden.

"Begin dit seizoen heb ik ook met het eerste elftal meegetraind. Dat was fantastisch. Naar dat niveau wil ik toe. Mooi om eraan te proeven", aldus Daverveld, die voor de winterstop een terugslag kende, in de Gelderlander. "Er zat weer vocht in mijn knie. Ik moest gas terugnemen. Het risico was er, omdat ik door corona ook maanden niet had gespeeld."
 
Daverveld ziet steeds meer ploeggenoten debuteren in PSV 1. "Ik had gehoopt er zelf ook bij te zitten. Ik werk er elke dag hard voor. Ik moet zorgen dat ik topfit word. Dat ik bij Jong PSV?zoveel mogelijk speel. Ik merk zelf vooruitgang. Ik kan weer twee wedstrijden in korte tijd aan."
 
De 20-jarige Daverveld wil dit seizoen doorbreken. "Dit is al mijn derde jaar bij Jong PSV. Ik moet nu wel aansluiting vinden bij het eerste elftal. Daar heb ik met John de Jong over gesproken. Als ik die stap niet kan maken, dan moet ik verder kijken. Maar het liefste breek ik door bij PSV."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 28 February 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›