Uneken geschorst voor volgende wedstrijd; Jong PSV op zoek naar trainer

0
Uneken geschorst voor volgende wedstrijd; Jong PSV op zoek naar trainer

Jong PSV wist gisterenavond nog gelijk te spelen na een 3-0 achterstand tegen MVV Maastricht. Peter Uneken is trots op zijn ploeg, maar pakte in het duel wel twee gele kaarten waardoor hij geschorst is voor de volgende wedstrijd. 

De trainer van PSV vond dat scheidsrechter Laurens Gerrets niet voldoende ingreep bij harde tackles van MVV. De twee hadden daarover een woordenwisseling, waardoor Uneken op de tribune plaats moest nemen. De trainer van Jong PSV is daardoor geschorst voor het duel met Jong FC Utrecht, die aankomende dinsdag gespeeld wordt.

Volgens het Eindhovens Dagblad is het nog onduidelijk wie er volgende week als trainer voor de groep staat. ''PSV zou dispensatie kunnen aanvragen voor een van de assistenten (Edwin de Wijs of Wilfred Bouma), maar zou er wellicht ook voor kunnen kiezen om hoofd opleidingen Ernest Faber, verreweg de meest ervaren trainer-coach op het jeugdcomplex, eenmaal op de bank te zetten. Ook is Ruud van Nistelrooij, in het bezit van alle trainerspapieren, bevoegd om de coaching eenmalig over te nemen. Hij kent een aantal spelers vanuit PSV onder 18 goed, omdat hij dagelijks met ze heeft gewerkt'', aldus de krant.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!