''Zou mij niet verbazen als US Soccer haar in de gaten gaat houden''

0
''Zou mij niet verbazen als US Soccer haar in de gaten gaat houden''

Sandra Doreleijers heeft de selectie van PSV Vrouwen samengesteld en heeft maar een doel voor komend seizoen: landskampioen worden. De technisch manager trok onder meer Sari van Veenendaal, Mandy van den Berg en Kyah Simon aan.

Ook Ellie Jean werd voor twee jaar vastgelegd en Doreleijers is over de Amerikaanse te spreken: "Het zou mij niet verbazen als US Soccer haar in de gaten gaat houden voor het nationale team", zegt ze in gesprek met het Eindhovens Dagblad. Ook is Dorelijers lovend over Georgina 'Gio' Carreras, die net als Van den Berg overkwam van Valencia.

"Zij is technisch heel begaafd, creatief en vindt de oplossing in de kleine ruimtes. Een feestje om naar te kijken", vervolgt de technisch manager, die ook Anika Rodriguez aantrok. Zij kwam over van het Amerikaanse Portland Thorns.

Voor PSV Vrouwen ziet Doreleijers voordelen in Amerika en Australië: "Veel Amerikanen en Australiërs willen naar Europa komen, omdat je hier een lang seizoen hebt plus de Champions League. Ik kan bij het scouten in Amerika steeds hoger mikken", besluit ze.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zondag 4 oktober 2020
16:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›