PSV strikt Schaars als jeugdtrainer: ''Heel fijn om terug te zijn''

0
PSV strikt Schaars als jeugdtrainer: ''Heel fijn om terug te zijn''

Stijn Schaars gaat komend seizoen bij PSV aan de slag als jeugdtrainer. De 36-jarige oud-voetballer wordt assistent-trainer bij de Onder 17. Dat heeft PSV vrijdag via de officiële kanalen naar buiten gebracht.

Schaars liep afgelopen seizoen al als stagiair rond op De Herdgang. De oud-PSV-speler wilde het trainersvak verkennen en is komend seizoen van plan om zijn UEFA B- en C-papieren te behalen. Tegelijkertijd gaat Schaars aan de slag als assistent-trainer van de Onder 17.

"Het voelt heel fijn terug te zijn", laat Schaars weten in een reactie. "Het afgelopen seizoen heb ik al vier dagen per week mijn ervaring kunnen overdragen en bij verschillende teams mee kunnen kijken. Ik kijk er naar uit om vanaf volgend seizoen volwaardig deel uit te gaan maken van de jeugdopleiding van PSV."

Met een contract voor twee seizoenen spreekt PSV vertrouwen uit in de trainerskwaliteiten van Stijn Schaars. De Eindhovenaren zullen de beginnende oefenmeester bovendien helpen met de vervolgstappen in zijn trainerscarrière.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›