Doelpuntenmaker Lammers: ''Het voetbal was niet om aan te zien''

0
Doelpuntenmaker Lammers: ''Het voetbal was niet om aan te zien''

Voor de tweede wedstrijd op rij wist Sam Lammers te scoren voor PSV. Ook deze week wist hij met een penalty het net te vinden.

"Deze was goed. Hij was niet super hard maar precies in de hoek", zegt Lammers na afloop voor de camera van FOX Sports. "Je weet dat als je hem laag schiet, dan is het altijd moeilijk voor de keeper. Nu ging hij de andere kant op, dus is het helemaal makkelijk."

"We hebben twee goede weken met goed voetbal en zes punten achter de rug. De stemming was goed maar nu was het voetbal niet om aan te zien", erkent de spits. "Van beide kanten was het slecht, niet om aan te zien."

"Nu was het nogal stroperig", gaat hij verder. "Het veld hielp af en toe ook niet mee, de bal stuiterde af en toe op waardoor je niet die vloeiende afvallen kan hebben, maar dat mag geen excuus zijn. We speelden minder dan vorige weken maar hebben op de juiste momenten gepiekt."

Toch wist PSV twee keer te scoren en daarmee te winnen. "De wedstrijd zat eigenlijk dicht en als je dan achter komt weet je dat het moeilijk kan worden, maar we hebben goed het moment gepakt en vlak na de goal maken we gelijk en gaan we erover heen", blikt Lammers terug. "In de eindfase was het tegenhouden maar hebben we het op karakter gered."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

zaterdag 14 maart 2020
19:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›